Plukmachine.nl is een bedrijf dat opgericht is om alle mensen die een kip willen slachten of plukken te voorzien van hun benodigdheden. Zo bieden wij naast plukmachines ook slachtrechters, onderdelen en transportkisten!

Service

Service staat bij ons hoog in het gewei. Een tevreden klant is een fijne klant! Zo zijn wij beschikbaar tussen 09:00-17:30 voor al uw vragen! twijfel niet om een vraag te stellen, wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden en u verder te helpen.

Waarom zijn we begonnen?

Wij zijn begonnen met het maken van de webshop, omdat er niet veel op internet was te vinden over het plukken en slachten van kippen. Dit gelde ook voor benodigdheden. Wij wilde graag mensen helpen en zijn daarom begonnen met het maken van deze prachtige webshop!

plukmachine-logo

Doelstellingen van het bedrijf

Plukmachine.nl wil er voor zorgen dat er geen mensen meer zijn met vragen! Door ze aan ons te stellen of door middel van een van onze artikels te lezen willen wij u informeren. Verder willen wij het plukken en slachten van kippen mogelijk maken voor iedereen die er gestresseerd in is. Dit door de juiste spullen aan te bieden.